Грузія засудила

Грузія засудила "вибори" в окупованій Росією Південній Осетії

Укрінформ
Офіційний Тбілісі заявив у неділю, що так звані "парламентські вибори", що проводилися на окупованих територіях, є незаконними та не можуть мати жодного юридичного ефекту.

Про це повідомляє МЗС Грузії.

«Будь-які так звані вибори, що проводяться на окупованих територіях, є незаконними та не можуть мати жодних юридичних наслідків, оскільки вони суперечать принципам міжнародного права», - сказано в заяві МЗС Грузії.

Так звані "вибори" є ще однією безглуздою спробою РФ та її окупаційного режиму  в Цхінвалі легітимізувати етнічні чистки грузин у Цхінвальському регіоні та Південній Осетії, незаконну окупацію та насильницьку зміну суверенних кордонів Грузії.

Читайте також: Україна засуджує проведення парламентських виборів на окупованій території Грузії

Міністерство закордонних справ Грузії закликає міжнародну спільноту дати належну оцінку так званим "парламентським виборам" у Цхінвальському регіоні / Південній Осетії  та закликає Російську Федерацію виконати свої міжнародні зобов'язання та вивести свої військові підрозділи з території Грузії.

Нагадаємо: МЗС України засудило проведення та не визнає результатів парламентських виборів, що відбулись 9 червня на території Цхінвальського регіону Грузії, окупованого Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-