Путін заявив, що Росія може вийти з

Путін заявив, що Росія може вийти з "ядерного" договору зі США

Укрінформ
Росія може не продовжити договір із Сполученими Штатами про стратегічні наступальні озброєння (СНО-3), який закінчується в 2021 році.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на зустрічі з главами світових інформагентств в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму-2019, повідомляє Радіо Свобода.

Говорячи про те, що Росія може не продовжити договір із Сполученими Штатами СНО-3, Путін поклав на США відповідальність за, як він висловився, "розхитування всього каркаса міжнародних відносин у сфері глобальної безпеки".

Путін також прокоментував інформацію про присутність російських військових у Венесуелі. Зокрема, він стверджує, що Росія не створює на території південноамериканської країни військових баз, а фахівці приїжджають і від'їжджають в рамках контрактних зобов'язань.

Читайте також: Путіна вперше за 15 років не запросили на річницю операції "Оверлорд"

Путін висловився і про те, що його не запросили на урочистості з нагоди 75-ї річниці висадки союзників у Нормандії: "Чому мене повинні обов'язково скрізь кудись запрошувати? Я що, весільний генерал, чи що? Мені своїх справ вистачає тут". Президент РФ припустив, що західні лідери, можливо, хотіли "пошепотітися" між собою перед тим, як розпочати контакти з російською владою.

Петербурзький міжнародний економічний форум у 2019 році проходить 6-8 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-