У Лондоні тисячі учасників

У Лондоні тисячі учасників "Карнавалу опору" протестують через візит Трампа

Фото, відео
Укрінформ
У центрі Лондона тисячі людей зібралися на «Карнавал опору» - акцію протесту проти офіційного візиту до Великої Британії президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє AFP.

«У вівторок тисячі людей вийшли на вулиці центрального Лондона на знак протесту проти візиту Дональда Трампа», - йдеться в повідомленні.

Люди зібралися на Трафальгарській площі для протесту проти лідера США напередодні його зустрічі з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей на сусідній Даунінг-стріт.

Протестувальники взяли з собою вже відомого за протестами минулого літа надувного «бебі-Трампа» - лідера США у вигляді помаранчевої розлюченої дитини.

Читайте також: На Банковій спростували фейк про дату ймовірної зустрічі Зеленського з Трампом

Офіційних даних про чисельність учасників акції поки що не було, але очікується, що ще більше людей приєднаються до демонстрантів під час промови лідера лейбористів опозиції Джеремі Корбіна.

Як повідомлялося, в понеділок Трамп прибув до Великої Британії з державним візитом на запрошення королеви Єлизавети II. Він завершиться 5 червня. Поїздка приурочена також до 75-ї річниці висадки союзних військ у Нормандії 6 червня 1944 року.

Фото: Getty Images, соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-