Байден з великим відривом лідирує серед кандидатів у президенти США

Байден з великим відривом лідирує серед кандидатів у президенти США

Опитування
Укрінформ
Екс-віце-президент США Джо Байден лідирує з відчутним відривом від інших кандидатів у президенти від Демократичної партії, обійшовши ближчого суперника-однопартійця, Берні Сандерса, понад удвічі.

Про це повідомляє в понеділок американське впливове видання The Hill із посиланням на соціологічне опитування, проведене разом з компанією HarrisX.

"Джо Байден обійшов сенатора Берні Сандерса на 19 пунктів в останньому опитуванні Hill-HarrisX, опублікованому в понеділок, зберігаючи відчутний відрив від решти", - зазначається в повідомленні.

Так, за даними опитування, Джо Байден отримав 35% підтримки демократичного електорату, за ним іде Берні Сандерс з результатом 19%. Далі в рейтингу розташовані Піт Бутіджич (8%), Елізабет Уоррен (5%), Камала Харріс (4%), Бето О'Рурк (4%), Корі Букер (3%). Ще близько 17% респондентів не визначилися з однозначною відповіддю.

Читайте також: Трамп хоче розслідування проти Байдена через зв'язки його сина з Китаєм

З моменту старту виборчої кампанії Джо Байдена у квітні, його перевага над іншими кандидатами продовжує бути відносно стабільною. Жоден з однопартійців не спромігся посунути колишнього віце-президента хоча б на друге місце. Водночас, як зазначає видання, це може змінитися після першого туру дебатів, який наприкінці червня проведе Національний комітет Демократичної партії США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-