Силовики Судану обіцяють покласти край насильству в країні

Силовики Судану обіцяють покласти край насильству в країні

Укрінформ
Після недавніх сутичок, що призвели до загибелі мирних громадян, органи безпеки Судану пообіцяли покласти край насильству в цій африканській країні.

Про це інформує Сіньхуа.

"Компоненти системи безпеки будуть працювати відповідно до закону таким чином, щоб гарантувати безпеку громадян і покласти край порушенням", - цитує агентство заяву збройних сил Судану.

Крім ЗС, у число органів безпеки африканської країни входять поліція, національна служба розвідки і безпеки та підпорядковані їй сили швидкої підтримки.

Силовки пообіцяли відновити свободу, мир і справедливість у державі. У зв'язку з цим вони закликали громадян країни співпрацювати з урядом і негайно повідомляти про "потенційні насильницькі інциденти".

Читайте також: Переговори про новий уряд Судану зайшли в глухий кут

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня правляча військова рада Судану та альянс протестних і опозиційних груп не змогли домовитися про склад нового керівного органу в країні. Сторони проводили переговори з питання про суверенну раду, яка буде керувати Суданом протягом трирічного перехідного періоду після того, як минулого місяця був скинутий президент країни Омар аль-Башир. Аль-Баширу були пред'явлені офіційні обвинувачення у вбивстві учасників акцій протесту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-