Європейські Соціалісти хочуть, аби Тіммерманс очолив Єврокомісію

Європейські Соціалісти хочуть, аби Тіммерманс очолив Єврокомісію

Укрінформ
Представник Європейських Соціалістів і Демократів Удо Булманн оголосив про намір його політичної групи, за результатами європейських виборів, наполягати на призначенні Франса Тіммерманса Президентом Єврокомісії. 

Про це сам Удо Булманн заявив під час перс-конференції в ході підбиття попередніх результатів Європейських виборів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нам потрібен новий Альянс для реформ у цьому Європейському парламенті. Франс Тіммерманс, наш провідний кандидат, чітко зазначив – якщо він стане новим Президентом Європейської Комісії,  він розпочне з досягнення цілей розвитку ООН. Це свідчить про його кваліфікацію для цього важливого посту, і ми працюємо над цим протягом останніх днів і тижнів, для  формування нового, соціально прогресивного альянсу у цих стінах», - сказав представник Соціал-демократичної партії Німеччини. 

Читайте також: Вибори до Європарламенту: центристи зберігають більшість

Він зауважив, що сьогодні європейці чітко висловили свою волю і чекають від Євросоюзу результатів: більш рішучої боротьби з кліматичними змінами,  покращення соціальної справедливості. Тож, за його словами, головне послання від групи Соціалістів і Демократів полягає в тому, що вони готові принести європейцям бажаний результат, продовжуючи боротися із бідністю та нерівністю. 

«Результати ЄНП, які були продемонстровані сьогодні, говорять, що ця політична сила більше не має достатньо спроможності, щоб вести вперед Європейський Союз і, зокрема, Єврокомісію. ЄНП не може далі претендувати, що це її «природна» позиція – бути у більшості, яка визначає, хто стане наступним Президентом Єврокомісії. Це не є їх природною монополією. Нам необхідна коаліція для реформ, нам необхідний новий альянс для досягнення результатів та покращення умов праці для всіх людей у Європі, для всіх, а не для деяких», - наголосив Булманн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-