Юнкер сприйняв відставку Мей

Юнкер сприйняв відставку Мей "без радості"

Укрінформ
Президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер, який був активно залучений до переговорів з Британією щодо Brexit, сприйняв оголошення прем’єра Терези Мей про відставку "без радості".

Про це на брифінгу сказала речниця Єврокомісії Міна Андрєєва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Президент Юнкер спостерігав сьогодні вранці за оголошенням Терези Мей про відставку без радості. Президентові дуже подобалося працювати з прем’єр-міністром Мей, і він вдячний їй за таку можливість. Як він казав раніше, Тереза Мей – це жінка великої мужності, до якої він відчуває глибоку повагу. Він такою ж мірою поважатиме та встановить робочі стосунки з новим прем’єр-міністром країни, хай хто ним стане, без припинення спілкування з Терезою Мей", - сказала речник Єврокомісії.

Читайте також: Мей передумала виносити на голосування угоду про Brexit - ЗМІ

Відповідаючи на запитання про те, чи позначиться відставка Мей на переговорах щодо угоди про вихід Великої Британії з ЄС, Андрєєва зауважила, що позиція ЄС щодо Brexit залишається незмінною.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей 24 травня оголосила, що подає у відставку з посади голови Консервативної та юніоністської партії 7 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-