У Туреччині четвертий день шукають зниклого журналіста Anadolu

У Туреччині четвертий день шукають зниклого журналіста Anadolu

Укрінформ
Журналіста державного інформаційного агентства «Анадолу Ажанси» Абдулькадира Нішаджи четвертий день поспіль шукають після зникнення під час підготовки репортажу про розчищення гірських доріг.

Про це повідомляє агентство «Анадолу Ажанси».

«Журналіст здійснював підготовку репортажу про розчищення ділянки траси Байбурт-Трабзон в районі гори Соганли, коли обледеніла частина ґрунту, на яку ступив журналіст, неочікувано відкололася, і він впав в ущелину», - повідомили в агентстві.

Управління з питань запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини (AFAD) і Національна медична рятувальна команди (UMKE), а також місцеві жандарми проводять пошуково-рятувальну операцію. Загалом в ній беруть участь 200 людей, залучено водолазів, дрони та вертоліт.

Читайте також: У Карпатах рятувальники відшукали двох польських туристів

Пошук ускладнений тим, що на дні ущелини, куди впав журналіст, протікає річка, яка має стрімку течію. Мобільний телефон журналіста не подає сигналу. З цього приводу зробив офіційну заяву губернатор провінції, спростувавши таким чином раніше розповсюджену інформацію про те, що з телефону журналіста нібито було здійснено виклик.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-