Сербія і Північна Македонія готові залишити розбіжності в минулому

Сербія і Північна Македонія готові залишити розбіжності в минулому

Укрінформ
Президент Сербії Александар Вучич висловив сподівання, що політичні розбіжності з Північною Македонією залишаться в минулому, і обидві країни працюватимуть на поглиблення економічної взаємодії.

Про це повідомляє сербське видання Blic за підсумками візиту Вучича на інавгурацію нового президента Північної Македонії Стево Пендаровського.

«Президент Сербії Александар Вучич вважає, що Сербія і Північна Македонія усунуть розбіжності між двома державами, що існували в минулі роки. Він заявив, що направить Стево Пендаровському офіційне запрошення відвідати Белград у нинішньому році», - йдеться в повідомленні.

Вучич підкреслив, що для його країни важливо, аби політичне та економічне співробітництво з Північної Македонією було на високому рівні, що сприятиме зростанню взаємного торговельно-економічного обміну.

Читайте також: Курс на ЄС і НАТО - пріоритет для нового президента Північної Македонії

На першій зустрічі Вучича і Пендаровського обидва лідери заявили про намір розвивати зв'язки між двома країнами в усіх сферах, що становлять взаємний інтерес на благо громадян Сербії та Північної Македонії.

Раніше Стево Пендаровський наголосив, що зробить усе для розвитку відносин двох країн у позитивному напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-