Мей має намір залишатися у кріслі прем’єра як мінімум до осені — ЗМІ

Мей має намір залишатися у кріслі прем’єра як мінімум до осені — ЗМІ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей ймовірно залишиться на своїй посаді до осені, коли відбудеться щорічний партійний з'їзд правлячої Консервативної партії.

Про це повідомляє The Times.

"Тереза Мей має намір залишатися на посаді (прем'єр-міністра Британії - ред.) до конференції консерваторів у вересні цього року після встановлення нового літнього терміну завершення переговорів по Brexit", - йдеться у повідомленні.

Глава комітету 1922 Консервативної парті Грем Брейді, що об'єднує депутатів-консерваторів, раніше заявляв, що Мей повинна прискорити процес відходу з поста і оголосити про відставку до виходу Палати громад на літні канікули, які зазвичай починаються в третій або четвертий тиждень липня.

Читайте також: Мей таємно обговорила ідею другого референдуму щодо Brexit — ЗМІ

Однак в адміністрації британського прем'єра дали зрозуміти, що розробляють план нового крайнього терміну вирішення ситуації щодо Brexit, згідно з яким Мей може залишатися на посаді ще чотири місяці.

Нагадаємо, Британія повинна була вийти з Європейського Союзу 29 березня, але цей термін був перенесений на 12 квітня, а потім — на 31 жовтня, у зв'язку з тим, що Мей не вдається домовитися з парламентом про умови Brexit.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-