Трамп не хоче, аби Мюллер свідчив перед Конгресом у

Трамп не хоче, аби Мюллер свідчив перед Конгресом у "російській" справі

Укрінформ
Дональд Трамп виступив категорично проти того, щоб спецпрокурор Роберт Мюллер давав свідчення Конгресу стосовно справи про втручання Росії у вибори президента США.

Про це Трамп написав у Twitter.

"Після того, як було витрачено понад $35 млн протягом двох років, проведено інтерв'ю з 500 особами, із залученням 18 демократів, що полювали на Трампа, а також 49 агентів ФБР – кульмінацією стала доповідь на більше ніж 400 сторінках, яка підтвердила відсутність змови", - зазаначив Трамп.

Він висловив нерозуміння, чому демократи вимагають, аби Роберт Мюллер свідчив у Палаті представників.

"Чи хочуть вони "відкотити" все назад, бо їм дуже не подобається бачити однозначний висновок, що змови не було? Не було жодного злочину – за винятком іншої сторони (неймовірно, але про це не йдеться в доповіді), і жодного перешкоджання слідству. Боб Мюллер не має свідчити (перед Конгресом – ред.)", – наголосив Трамп, додавши, що у представників Демократичної партії не має бути можливості повернути все назад.

Читайте також: Мюллер погодився свідчити у Конгресі щодо "російської" справи - конгресмен

Як повідомляв Укрінформ, юридичний комітет Палати представників США досяг попередньої домовленості про слухання зі спецпрокурором США Робертом Мюллером, який очолював розслідування стосовно втручання РФ у вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-