Теракти на Шрі-Ланці: глава поліції теж пішов у відставку

Теракти на Шрі-Ланці: глава поліції теж пішов у відставку

Укрінформ
Генеральний інспектор поліції Шрі-Ланки Пуджіт Джаясундар подав у відставку після низки спланованих вибухів у Великодню неділю 21 квітня.

Про це заявив президент країни Маїтріпала Сірісена, повідомляє NDTV.

"Генеральний інспектор поліції пішов у відставку. Він відправив заяву про відставку в.о. міністру оборони. Я скоро призначу нового генерального інспектора поліції", - заявив журналістам Сірісена.

Висунутий президентом Шрі-Ланки кандидат на цей пост повинен бути затверджений конституційною радою.

Раніше повідомлялося, що міністр оборони Шрі-Ланки Гемасірі Фернандо подав у відставку з посади очільника оборонного відомства після низки нападів терористів-смертників у Великодню неділю.

Президент Маїтріпала Сірісена в середу звернувся до вищезазначених осіб з проханням залишити посади через обурення громадськості діями вищих посадових осіб оборонної сфери через відсутність інформування громадськості про можливі теракти та неспроможність запобігти терактам попри наявність попередження про можливу терористичну атаку.

Читайте також: Міністр оборони Шрі-Ланки подав у відставку через теракти

Як відомо, 21 квітня у столиці Шрі-Ланки місті Коломбо та інших містах сталося щонайменше вісім вибухів. Зокрема, вибухи пролунали у трьох центральних готелях Коломбо, а також у трьох католицьких церквах.

Влада Шрі-Ланки оголосила нові дані про кількість загиблих у вибухах, що сталися в країні 21 квітня. Відповідно до оновлених цифр, кількість жертв скоротилася на понад сто. Представники медичної галузі країни заявляють про те, що жертв 253.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-