США ввели санкції проти міжнародних мереж підтримки Хезболли

США ввели санкції проти міжнародних мереж підтримки Хезболли

Укрінформ
Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) міністерства фінансів США запровадив санкції проти двох фізичних і трьох юридичних осіб, причетних до фінансування угруповання Хезболла.

Про це заявили в середу в американському мінфіні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Мінфін невпинно переслідує фінансових посередників Хезболли, знищивши дві найважливіші грошові мережі організації. Оскільки Хезболла й надалі намагається приховати свою діяльність, використовуючи, здавалося б, законний бізнес, ми продовжимо карати головних осіб, які маскують рух грошей, а також родичів терористів", - заявив у цьому зв'язку заступник міністра фінансів США з питань протидії тероризму і фінансової розвідки Сігал Манделкер.

Читайте також: Британія визнала Хезболлу терористичною організацією

Як уточнили у відомстві, до списку санкцій потрапили громадянин Бельгії Ваель Баззі, який діяв від імені свого батька Мохаммеда Баззі, відомого фінансиста Хезболли, а також громадянин Лівану Хассан Табаджа.

Мінфін США також запровадив санкції проти компаній BSQRD Limited (Велика Британія), OFFISCOOP NV (Бельгія), Voltra Transcor Energy BVBA (Бельгія). Активність цих структур пов'язана з діяльністю Баззі й Табаджі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-