Торнадо у США забрав життя чотирьох людей

Торнадо у США забрав життя чотирьох людей

Укрінформ
Потужні вітри, які місцями переростають у торнадо, обрушились останніми днями на південні й центральні штати на сході США, забравши життя принаймні чотирьох людей, у тому числі, 8-річної дитини.

Про це повідомив у суботу американський центральний телеканал CNN.

"Система штормів, яка пройшлася через південні та центральні штати атлантичного узбережжя, забравши життя чотирьох людей, тепер прямує на північний схід, а в неділю - на Нову Англії до неділі", - зазначає телеканал із посиланням на Національну метеорологічну службу.

Зокрема, повідомляється про загибель двох людей у Міссісіпі внаслідок автокатастроф через негоду. У Алабамі дерево впало на будинок, що спричинило смерть одного з мешканців. Ще один фатальний випадок стався у Флориді, де загинула 8-річна дівчинка після того, як дерево зруйнувало її будинок. Повідомляється також про багатьох поранених людей.

Читайте також: До боротьби із паводками у Канаді залучили армію

Штормова погода спричиняє також повені, які вже зараз охоплюють території, на якій проживають близько 40 млн людей, на північному сході країни. Місцями шторми переростають у торнадо, а також несуть із собою градові опади, повідомили в Метеорологічній службі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-