Трамп звільнив директора Секретної служби

Трамп звільнив директора Секретної служби

Укрінформ
Слідом за відставкою міністра внутрішньої безпеки США Кірстен Нілсен, про яку президент Трамп оголосив напередодні, в понеділок в Білому домі повідомили про звільнення директора Секретної служби Рендольфа Аллеса.

Про це інформує центральний американський телеканал новин CNN із посиланням на численні джерела в Білому домі.

"Президент Дональд Трамп доручив в.о. главі адміністрації Міку Малвані звільнити Аллеса", - зауважується в повідомленні. 

У самому керівництві Секретної служби були здивовані новинами й дізналися про це тільки з повідомлення CNN, зазначається в публікації.

Читайте також: Трамп звільнив міністра внутрішньої безпеки

Тим часом, речниця Білого дому Сара Сандерс у другій половині дня понеділка офіційно підтвердила відставку Аллеса. 

"Директор Секретної служби Сполучених Штатів Рендольф "Текс" Аллес виконав велику роботу в агентстві протягом останніх двох років, і Президент вдячний за його понад 40 років служби країні", - зауважила представник Білого дому. Вона також зазначила, президент Трамп обрав на заміну Аллесу одного з працівників Секретної служби, Джеймса Мюррея.

Тільки п'ять днів тому Трамп заявляв, що дуже задоволений роботою Секретної служби після інциденту в Мар-а-Лаго, коли в особисту резиденцію Трампа намагалася проникнути жінка, яка мала при собі китайський паспорт і флешку з комп'ютерними вірусами.

Читайте також: Китаянка намагалася проникнути у будинок Трампа

"Секретна служба робить фантастичну роботу з першого дня. Дуже радий, як вони працюють", - заявив Трамп.

Нагадаємо: в неділю президент США заявив про відставку міністра внутрішньої безпеки Кірстен Нілсен, якій був підпорядкований директор Секретної служби США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-