Трамп досі не прочитав доповідь Мюллера щодо

Трамп досі не прочитав доповідь Мюллера щодо "російської справи"

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп каже, що ще не читав доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера, який завершив розслідування можливих зв'язків передвиборного штабу американського лідера з російськими спецслужбами.

 Про це він написав у Twitter.

"Я поки не читав доповідь Мюллера, хоча маю на це повне право. Знаю тільки висновки, основний з яких полягає в тому, що змови не було", - наголосив Трамп.

Він також зазначив, що "13 розгніваних демократів розслідували подію, якої ніколи не було", а історію ймовірної змови з Росією назвав "чистим шахрайством".

Читайте також: Конгресмени подали на Трампа до суду за фінансування “мексиканської стіни”

Як повідомляв Укрінформ, тиждень тому спецпрокурор США Роберт Мюллер завершив майже дворічне розслідування щодо втручання РФ у вибори в США. Він надіслав остаточну доповідь генеральному прокурору США Вільяму Барру, ставленику нинішнього президента. Після цього Барр надав Конгресу звіт на кількох сторінках за результатами доповіді, в якому було вказано про відсутність доказів про змову кампанії Трампа з росіянами та втручання у процес встановлення правосуддя.

Читайте також: Повну доповідь Мюллера оприлюднять до середини квітня

Демократи, які контролюють Палату представників США, виступили з вимогою оприлюднити до 2 квітня повну доповідь спецпрокурора США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-