У Белграді протестувальники намагалися штурмувати мерію

У Белграді протестувальники намагалися штурмувати мерію

Укрінформ
Цього четверга сербські антиурядові демонстранти спробували силою увірватися до приміщення міської ради Белграда, але їм завадили.

Про це повідомляє B92.

"У четвер представники опозиційної платформи «Союз за Сербію» намагалися штурмувати будівлю міської ради Белграда, де відбувалося засідання Ради з питань рівноправ’я. Проте дорогу їм перекрили жінки", - йдеться в повідомленні.

Обурений натовп сербських демонстрантів очолював зокрема один із лідерів протестного руху Бошко Обрадович, який знаменитий також своїми радикальними проросійськими поглядами.

Повідомляється, що під час цих заворушень двом жінкам із тих, які намагалися не пустити протестувальників до будівлі белградської міської ради, стало зле і їх госпіталізували.

Зі свого боку, сербський президент Александар Вучич вибачився перед жінками, які стримали демонстрантів, та заявив, що «фашизм не пройде», маючи на увазі Бошка Обрадовича.

Читайте також: Сербія не вступатиме до НАТО - Вучич

Як відомо, регулярні антиурядові протести тривають у Сербії ще з початку грудня минулого року. А кілька тижнів тому протестувальники під керівництвом Обрадовича увірвалися до будівлі телерадіокомпанії Сербії, звідки їх силою вигнала поліція.

Фото: www.b92.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-