Лідери США та Китаю зустрінуться не раніше квітня — Bloomberg

Лідери США та Китаю зустрінуться не раніше квітня — Bloomberg

Укрінформ
Зустріч президентів США Дональда Трампа й Китаю Сі Цзіньпіна для підписання угоди, яка б завершила торговельну війну між двома країнами, ймовірно відбудеться не раніше квітня.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на співрозмовників, обізнаних зі справою.

"Зустріч президентів Дональда Трампа й Сі Цзіньпіна для підписання угоди, яка б завершила торговельну війну, не відбудеться в цьому місяці, але більш вірогідно, що це станеться не раніше квітня", - йдеться у повідомленні.

За словами одного співрозмовника, ймовірно зустріч відбудеться в резиденції Трампа в Мар-о-Лаго, що у Флориді.

Однак, за словами іншого співрозмовника, Пекін наполягає на офіційному державному візиті для підписання мирової в торговельному питанні.

Раніше президент США Дональд Трамп на прикладі перерваного саміту з Кім Чен Ином попередив Пекін, що може відмовитися від нової торговельної угоди з Китаєм, якщо вона йому не сподобається.

Читайте також: Торговельна війна: Трамп може відмовитися від угоди з Китаєм, якщо вона його не влаштує

Як повідомлялося, Вашингтон звинуватив китайців у крадіжці американських технологій і почав запроваджувати підвищені митні тарифи на китайські товари. Пекін відповів підвищенням мит зі свого боку. Для уникнення напруженості сторони домовилися про перемир'я до 2 березня. Ведуться переговори про стабілізацію торговельних відносин між країнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-