Сінгапур тимчасово заборонив Boeing 737 МАХ після катастрофи в Ефіопії

Сінгапур тимчасово заборонив Boeing 737 МАХ після катастрофи в Ефіопії

Укрінформ
Авіація Сінгапуру ухвалила рішення призупинити використання літаків Boeing 737 Max 8 після катастрофи літака цієї моделі в Ефіопії.

Про це повідомляє CNN.

"Як заявило у вівторок вранці Управління цивільної авіації Сінгапуру, призупинення розпочнеться о 14:00", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішення щодо заборони використання літаків торкнеться регіонального перевізника SilkAir, а також авіакомпанії China Southern Airlines, Garuda Indonesia, Shandong Airlines і Thai Lion Air.

У національної авіакомпанії Сінгапуру Singapore Airlines немає літаків цієї моделі.

Сінгапур ухвалив таке рішення після того, як найбільша аргентинська авіакомпанія Aerolíneas Argentinas заявила про "заземлення" п'яти літаків Boeing 737 Max 8. Сама ж Aerolíneas Argentinas зазначила, що зробила це з огляду на "технічні звіти після падіння літака в Ефіопії”.

Раніше аналогічне рішення прийняли ефіопські авіалінії, Китай, Індонезія, мексиканський перевізник Aeromexico та ще кілька компаній.

Читайте також: Канада поки не відмовлятиметься від Boeing 737 Max 8

Як повідомлялося, пасажирський літак авіакомпанії Ethiopian Airlines, що прямував з Ефіопії у столицю Кенії — Найробі, розбився в неділю, 10 березня. На борту перебувало 149 пасажирів і 8 членів екіпажу, ніхто з людей не вижив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-