Демократи в Конгресі вважають, що імпічмент Трампа розколе США

Демократи в Конгресі вважають, що імпічмент Трампа розколе США

Укрінформ
Спікер Палати представників США конгресвумен-демократ Ненсі Пелосі заявила, що не виступає за імпічмент нинішнього глави Білого дому, бо вважає, що це сприятиме розколу всередині країни, а Трамп "цього не вартий".

Про це вона заявила в інтерв'ю американському впливовому виданню The Washington Post.

"Я не виступаю за імпічмент", - відповіла високопоставлений демократ у відповідь на запитання щодо "зростаючої кількості" закликів за імпічмент нинішнього президента США, насамперед, з боку Демократичної партії.

Водночас вона зауважила, що думала над цим питанням. За її словами, імпічмент – це фактор, який розділяє країну. "Я не думаю, що ми повинні йти цим шляхом, оскільки він розколює країну. І він (президент Трамп – ред.) просто того не вартий", - зауважила Ненсі Пелосі.

Читайте також: У США обмірковують можливість третього саміту Трампа й Кіма

Як повідомляв Укрінформ, за результатами останніх проміжних виборів до Конгресу США, демократи повернули собі більшість та контроль над Палатою представників американського Конгресу. У цьому зв'язку, з початку року вони ініціювали ряд розслідувань щодо можливих зв'язків кампанії Трампа з росіянами, а також інших можливих порушень з боку нинішнього президента США та його оточення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-