Штати не виключають санкцій проти всіх, хто підтримує режим Мадуро

Штати не виключають санкцій проти всіх, хто підтримує режим Мадуро

Укрінформ
Спеціальний представник США по Венесуелі Елліотт Абрамс заявив, що американська адміністрація зберігає можливість запровадження санкцій проти всіх, хто підтримує у Венесуелі режим Ніколаса Мадуро.

Про це він заявив у п'ятницю, під час брифінгу в Державному департаменті США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Що стосується вторинних санкцій, то це не питання. Завжди є можливість для них", - зауважив спецпредставник США у відповідь, чи розглядається можливість введення санкцій проти Росії, Куби та можливо Індії, яка купує пальне у режиму Мадуро.

Читайте також: Радник Трампа не виключає "військового" варіанту у Венесуелі

Водночас, Абрамс ухилився від прямих коментарів про наміри адміністрації США запровадити обмеження ближчим часом.

"Ми поки не робили цього, і я не хотів би спекулювати, чи будемо ми їх (санкції – ред.) застосовувати або що змусить нас зробити це додаткове рішення", - зауважив спецпредставник США.

Читайте також: Сполучені Штати не причетні до відключень електрики у Венесуелі — Помпео

Як повідомляв Укрінформ, напередодні радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Болтон пригрозив санкціями фінансовим установам, які допомагають режиму Мадуро розкрадати багатства Венесуели.

"Сполучені Штати звертають увагу іноземних фінансових установ, що їм доведеться мати справу із санкціями, якщо вони сприятимуть нелегітимним операціям, які приносять доходи Ніколасу Мадуро та його корумпованій мережі", - заявив радник президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-