Трамп: Я буду розчарований, якщо Кім дійсно відновлює ядерні об'єкти

Трамп: Я буду розчарований, якщо Кім дійсно відновлює ядерні об'єкти

Укрінформ
Американський лідер Дональд Трамп заявив, що буде вкрай розчарований, якщо підтвердиться інформація про початок відновлення в Північній Кореї ракетно-ядерного полігону, який раніше був заморожений.

Про це президент США заявив у середу в Білому домі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я буду дуже, дуже розчарований, якщо це дійсно так," – відповів Трамп на запитання журналістів про те, як він розцінює відкриту інформацію, яка свідчить про можливе відновлення Пхеньяном одного зі своїх недавно заморожених об'єктів.

Водночас, він зауважив, що інформація про відновлення ядерної активності КНДР є попередньою, тому треба дочекатися детальних звітів.

Читайте також: КНДР відновлює ракетний стартовий майданчик

"Але я думаю, що буду дуже-дуже розчарований (діями – ред.) голови Кіма. Я не думаю, що це так, але побачимо, що станеться", - зауважив глава Білого дому.

Водночас, він назвав відносини з північнокорейським лідером "гарними" та висловив упевненість, що їхня домовленість з північнокорейським лідером про припинення будь-яких випробувань, зберігається.

Світові ЗМІ у вівторок оприлюднили фотознімки, які вказували на те, що Північна Корея проводить роботи на стартовому майданчику на полігоні Сохе, неподалік від кордону з Китаєм. Ще перед першим самітом лідерів США й КНДР в червні минулого року, північнокорейська сторона почала демонтувати цей майданчик.

Як повідомляв Укрінформ, другий саміт глав двох держав пройшов 27-28 лютого у Ханої (В'єтнам). Він завершився достроково, після чого обидва лідери негайно залишили місце переговорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-