Екс-адвоката Трампа знову викликали у Конгрес у

Екс-адвоката Трампа знову викликали у Конгрес у "російській" справі

Укрінформ
Після скандальних заяв про те, ким насправді є Дональд Трамп, і які контакти він мав з росіянами, екс-адвокат нинішнього президента Майкл Коен у середу знову дає свідчення на закритих слуханнях у Палаті представників американського Конгресу.

Про це повідомляє американське інформагентство АР.

"Майкл Коен, колишній адвокат президента Дональда Трампа, в середу знову з'явився на Капітолійському пагорбі, щоби виступити зі свідченнями (вже протягом четвертого дня) в рамках продовження розслідування демократів щодо діяльності Трампа в Білому домі, а також його бізнесу та президентської кампанії", - зазначається в повідомленні.

Коен став ключовою фігурою в "російському" розслідуванні, а також встановленні фактів можливої змови кампанії Трампа з росіянами після того, як почав співпрацювати з офісом спецпрокурора Роберта Мюллера. Минулого тижня відбулися два закритих і одне відкрите слухання юриста в комітетах Сенату й Палати представників США.

Екс-адвокат Трампа під час публічних слухань назвав президента расистом, шахраєм і брехуном. При цьому він заявив, що Трамп знав і про листи демократів, які були вкрадені для оприлюднення на WikiLeaks під час виборчої кампанії; і про зустріч з росіянами в Trump Tower; і про виплату "відступних" акторці дорослого кіно Стормі Деніелс через її мовчання про інтим з Трампом.

Читайте також: Конгрес залучає екс-розвідників для розслідування зв'язків Трампа з РФ

Минулого року Майкл Коен визнав себе винним у брехні Конгресу, фінансових махінаціях та інших звинуваченнях. Суд США виніс рішення про ув'язнення Коена впродовж трьох років.

Тим часом, сам Трамп заперечує всі звинувачення свого колишнього довіреного юриста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-