У Болгарії запобігли великій техногенній катастрофі

У Болгарії запобігли великій техногенній катастрофі

Укрінформ
Правоохоронні органи Болгарії затримали групу осіб, які намагалися підірвати Управління Прикордонної поліції прикордонного міста Відін, на території якого знаходиться десятитонна цистерна з нафтопродуктами і заправна станція.

Таку інформацію оприлюднив заступник генерального прокурора Болгарії Іван Гешев, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«З агентурних джерел нами було отримано інформацію про підготовлюваний вибух на території Управління Прикордонної поліції, де знаходиться десятитонна цистерна з нафтопродуктами, а навпроти самого Управління - заправна станція. Якби зловмисникам вдалося реалізувати свій план, а також з огляду на те, що Управління Прикордонної поліції знаходиться в густонаселеному місці Відіна, то місто горіло б кілька днів поспіль, в прямому сенсі цього слова», - зазначив Гешев.

Читайте також: Порошенко затвердив концепцію боротьби з тероризмом

За його словами, зловмисників було затримано, вони знаходяться під арештом, а в їх машині були знайдені ще кілька каністр з бензином.

Заступник генпрокурора наголосив також, що слідчі з'ясовують мотиви підготовлюваного злочину. За попередньою інформацією, причиною могла б стати робота співробітників Прикордонної поліції, які проводять активну боротьбу з контрабандою на кордоні Болгарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-