Пенс “дає обіцянку” добудувати стіну з Мексикою до кінця каденції Трампа

Пенс “дає обіцянку” добудувати стіну з Мексикою до кінця каденції Трампа

Укрінформ
Віце-президент США Майкл Пенс заявив, що нинішня адміністрація має намір побудувати нову стіну на кордоні з Мексикою до завершення своїх повноважень.

Таку заяву він озвучив у п'ятницю на Конференції консервативних політичних дій (CPAC) Республіканської партії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я даю вам обіцянку: перш ніж ми завершимо (каденцію в Білому домі – ред.), ми побудуємо її повністю", - заявив Пенс під гучні оплески однопартійців.

Він підкреслив, що адміністрація Трампа налаштована на зменшення рівня злочинності шляхом посилення обмежень у міграційному законодавстві та має намір забезпечити безпеку кордонів.

"І ми вже почали будувати цю стіну",- заявив Пенс.

Читайте також: Трамп про резолюцію демократів щодо стіни: Ветуватиму 100%

Як повідомлялося, виборча обіцянка президента Дональда Трампа щодо будівництва нової стіни на кордоні з Мексикою отримала широку критику в США та стала причиною одного з найдовших в історії країни урядових "шатдаунів". Представники Демократичної партії та окремі республіканці незадоволені, що Трамп прагне взяти на це мільярди доларів з інших програм у бюджеті країни. Раніше Трамп заявляв, що на 100% забезпечить фінансування будівництва прикордонної стіни за рахунок Мексики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-