Сенатор Сандерс заявив, що балотуватиметься у президенти США

Сенатор Сандерс заявив, що балотуватиметься у президенти США

Укрінформ
Сенатор-демократ від штату Вермонт Берні Сандерс заявив, що висуває свою кандидатуру на президентських виборах, які пройдуть у США у 2020 році.

Про це він оголосив в ефірі Vermont Public Radio.

"Я хотів спочатку повідомити про це (участь у виборах президента США - ред.) людям у штаті Вермонт... І те, що я обіцяю зробити в усій країні - це прийняти цінності, якими ми всі пишаємося у Вермонті: віра в справедливість, у спільноту, в політику на місцевому рівні, у міські збори", - сказав Сандерс.

Він заявив, що виступає проти чинного президента США Дональда Трампа, та розкритикував його роботу.

Читайте також: Сенатор США Елізабет Уоррен оголосила про початок своєї президентської кампанії

Як відомо, у 2015 році Сандерс виграв висування у кандидати в президенти США від Демократичної партії. Проте у 2016 році поступився колишньому держсекретарю США і першій леді Гілларі Клінтон. Його програма містила, зокрема, ідеї зниження дотацій для великих корпорацій.

Раніше сенатор від Демократичної партії Елізабет Воррен офіційно заявила про початок президентської кампанії на виборах, які пройдуть в США в 2020 році. Крім того, про початок виборчої кампанії оголосили сенатори Камала Харріс та Корі Брукер, а також очікується участь у перегонах сенатора Амі Клобучара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-