Сенатор США Елізабет Уоррен оголосила про початок своєї президентської кампанії

Сенатор США Елізабет Уоррен оголосила про початок своєї президентської кампанії

Укрінформ
Сенатор від Демократичної партії Елізабет Уоррен офіційно заявила в суботу про початок своєї президентської кампанії на виборах, які пройдуть в США в 2020 році.

Відповідну заяву вона озвучила під час мітингу в суботу в штаті Массачусетс, повідомив американський центральний телеканал ABC News.

"Це боротьба нашого життя. Боротьба за створення Америки, де можна мріяти, Америки, яка працює для всіх. Я протягом всього життя перебуваю в цій боротьбі", - заявила Уоррен перед прихильниками, які зібралися на мітинг у морозну погоду, щоб підтримати свого кандидата.

"Тому я сьогодні стою тут, щоб заявити, що я є кандидатом на пост президента Сполучених Штатів Америки", - заявила сенатор.

Читайте також: Трампа обурили слухання в Конгресі щодо втручання Росії у вибори

Уоррен є не єдиним політиком в демократичному таборі, яка заявила про свою участь у президентських перегонах. Зокрема, як відомо, про початок виборчої кампанії вже оголосили сенатори Камала Харріс та Корі Брукер, крім того очікується участь у перегонах сенаторів Берні Сандерса (який змагався з Гілларі Клінтон у три роки тому) та Амі Клобучара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-