Трамп розглядає чотири кандидатури на посаду постпреда Штатів при ООН – ЗМІ

Трамп розглядає чотири кандидатури на посаду постпреда Штатів при ООН – ЗМІ

Укрінформ
Після того, як речниця Держдепартаменту США Хізер Науерт офіційно припинила бути кандидатом на посаду постійного представника США при ООН, президент Трамп обирає номінанта з-поміж чотирьох основних кандидатів.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство Bloomberg із посиланням на джерела, ознайомлені із ситуацією.

"Президент Дональд Трамп розглядає чотирьох кандидатів на посаду наступного постпреда при ООН: партнера Goldman Sachs Group Inc. Діну Пауелл, нинішніх послів у Канаді й Німеччині – Келлі Крафт і Річард Грінелла, а також колишнього кандидата в сенатори від штату Мічиган Джона Джеймса", - зауважує видання.

Читайте також: Трамп заявив, що введе надзвичайну ситуацію у США

Крім того, як повідомили джерела в Білому домі, не виключається можливість призначення на високу дипломатичну посаду доньки президента Іванки Трамп, яка зараз виконує функції радника Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні речниця Державного департаменту США Хізер Науерт, яку Дональд Трамп раніше оголосив номінантом на посаду постпреда США при ООН, зняла свою кандидатуру з розгляду. Її рішення може бути пов'язаним з появою інформації про те, що Науерт найняла няню, яка не мала легального права на роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-