На конференції у Варшаві прийняли план дій для досягнення миру на Близькому Сході

На конференції у Варшаві прийняли план дій для досягнення миру на Близькому Сході

Укрінформ
На близькосхідній конференції, яка відбулася у Варшаві 13-14 лютого, домовлено про створення семи робочих груп, які займатимуться досягнення миру в цьому регіоні.

Про це йдеться у спільній заяві глави МЗС Польщі Яцека Чапутовича і Держсекретаря США Майка Помпео, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Буде створено сім робочих груп, завданням яких буде робота над конкретними рішеннями у семи сферах. Це боротьба з тероризмом і його нелегальним фінансуванням, обмеження розвитку ракетної зброї і її поширення, безпека на морі і в повітрі, кібербезпека, енергетична безпека, гуманітарні питання і біженці, а також безправні затримання і права людини”,- йдеться у спільній заяві.

Читайте також: На форумі у Варшаві Клімкін закликав протидіяти кіберзагрозам РФ

Групи зустрічатимуться в робочому режимі по всьому світу і діятимуть щодо реалізації спільних інтересів міжнародної спільноти, що стосується будування миру і безпеки в регіоні.

Як інформувалося, у варшавській близькосхідній конференції взяли участь офіційні представники з понад 60-ти країн. Україну на конференції представляв глава МЗС Павло Клімкін, який виступив з доповіддю про кібербезпеку та інформаційні війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-