Конгресмен взяв український прапор на промову Трампа з власної ініціативи - активіст УККА

Конгресмен взяв український прапор на промову Трампа з власної ініціативи - активіст УККА

Укрінформ
Конгресмен Біл Паскрелл є великим другом України, і взяв з собою український прапор на промову президента США Дональда Трампа цього тижня з власної ініціативи.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів представник Українського конгресового комітету Америки Андрій Добрянський.

“О, ні-ні-ні. Цей конгресмен все знає. І де наша громада, і де наші церкви, культурні центри, відвідує нас. Його двері завжди відкриті, коли українці приходять до Конгресу, для зустрічі”, - відповів Добрянський на запитання, чи хтось підказав конгресмену Паскреллу взяти український прапор на промову Трампа.

Добрянський зауважив, що Біл Паскрелл - гарний друг України та українців в Америці.

“Він навіть не завжди чекає нашої ініціативи. Іноді конгресмен Паскрелл сам телефонує і каже: “Я маю таку й таку ідеї у Конгресі”. Чим більше розмов ми матимемо з такими конгресменами, як новими членами Палати представників, так і новими сенаторами, то краще”, - пояснив він.

Представник Українського конгресового комітету Америки додав, що організація нині активно працює над зустрічами з новими обранцями Конгресу і пояснює українській громаді у США, як зустрітися із своїми представниками.

Читайте також: Андрій Добрянський, представник Українського конгресового комітету Америки

Як повідомлялося, у вівторок, 5 лютого, під час щорічного урочистого звернення президента США Дональда Трампа «Про стан держави» до Конгресу США представник Демократичної партії Біл Паскрелл прийшов до зали із українським прапором на знак солідарності з Україною у її протистоянні російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-