Румунія готова до підписання Протоколу щодо вступу Македонії до НАТО

Румунія готова до підписання Протоколу щодо вступу Македонії до НАТО

Укрінформ
Румунія завершила всі внутрішні процедури, необхідні для підписання Протоколу про приєднання Республіки Північна Македонія до НАТО.

Про це поінформували у прес-службі МЗС Румунії за підсумками зустрічі глави зовнішньополітичного відомства Теодора Мелешкану з македонським колегою Ніколою Дімітровим, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Глава МЗС Румунії поінформував свого македонського колегу, що румунська сторона завершила всі внутрішні процедури, необхідні для підписання Протоколу про приєднання Республіки Північна Македонія до НАТО. Міністр Мелешкану також висловив готовність Румунії надати всю необхідну технічну допомогу в процесі європейської інтеграції Македонії», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Протокол про приєднання Македонії до НАТО підпишуть найближчим часом - Столтенберг

Глава зовнішньополітичного відомства Румунії адресував народу Республіки Північна Македонія вітання у зв'язку з закінченням процедури ратифікації історичної Преспанської угоди, яка була підписана влітку 2018 року між Грецією і Македонією і сприятиме прискоренню процесу євроатлантичної інтеграції країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-