Через суворі морози у США скасували понад три тисячі авіарейсів

Через суворі морози у США скасували понад три тисячі авіарейсів

Укрінформ
Морозний циклон із дуже низькими температурами став причиною скасування тисяч авіарейсів і наземних сполучень у кількох штатах на півночі і в центральній частині США.

Температура місцями опускається нижче -50 градусів за Цельсієм, повідомляє в середу центральний американський телеканал CNN.

"У вівторок і середу було скасовано понад 3,3 тис. рейсів в аеропортах США, у тому числі понад 2 тис. в аеропортах Чикаго й поруч з містом", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Прийшла відлига: Україні прогнозують від 2° морозу до 3° тепла і туман

Залізнична компанія Amtrak також скасувала понад півсотні поїздів до Чикаго та з міста в середу через погодні умови.

Через низьку температуру скасована навіть доставка пошти у штатах Мічіган, Індіана, Північна Дакота, Південна Дакота, а також частково в штатах Іллінойс, Огайо, Міннесота, Вісконсін, Айова й Небраска.

Як підкреслює телеканал, низькі температури – не єдина проблема на півночі і в центральній частині Сполучених Штатів. Наприклад, у Міннесоті поривчасті вітри, за прогнозами, можуть створити умови, за яких температура опуститься нижче -56 градусів за Цельсієм. Метеорологічні служби попереджають людей про загрози швидкого обмороження та радять обмежити перебування на вулиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-