Прийшла відлига: Україні прогнозують від 2° морозу до 3° тепла

Прийшла відлига: Україні прогнозують від 2° морозу до 3° тепла

Карта
Укрінформ
У четвер в Україні прогнозуються тумани, невеликий дощ пройде лише у західних, північних, центральних областях, температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, північних, центральних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. У більшості областей тумани, місцями, крім півдня, ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вдень у південних областях 5-10° тепла); в Криму вдень 9-14°" - йдеться у повідомленні.

У Києві у четвер невеликі опади, переважно у вигляді дощу, туман, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 0-2° тепла. По області також невеликі опади, переважно у вигляді дощу, туман, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом погоди на 1-2 лютого, в Україні істотні опади не очікуються, вночі 1 лютого в західних, Житомирській та Вінницькій областях невеликі опади, на Одещині невеликий дощ. В Україні місцями туман, ожеледь (крім південної частини), на дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с, вдень 2 лютого на заході окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла; вночі у східних та західних областях до 5° морозу, вдень у південній частині, 2 лютого і на Закарпатті та Прикарпатті 5-10° тепла.

У столичному регіоні також без істотних опадів. Місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

3-4 лютого синоптики не прогнозують істотних опадів. Температура вночі від 2° морозу до 4° тепла, 4 лютого у східних областях 1-7° морозу; вдень 0-6° тепла, в південній частині, Карпатах і на Закарпатті 5-11° тепла.

Читайте також: Рятувальники попередили водіїв про туман на дорогах

На Київщині також без істотних опадів. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-