Вирок Манафорту відклали через його брехню слідству

Вирок Манафорту відклали через його брехню слідству

Укрінформ
Вирок екс-керівнику кампанії Трампа, Полу Манафорту, по справі податкових махінацій перенесений на невизначений термін, що пов'язано з розглядом справи проти нього спецпрокурором Робертом Мюллером.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство Bloomberg.

"Винесення вироку Полу Манафорту за банківське та податкове шахрайство було відкладено на невизначений термін федеральним суддею міста Александрія (штат Вірджинія) через невирішене питання по іншій справі проти колишнього керівника кампанії Трампа в Вашингтоні",- зазначається в публікації.

Як уточнює видання, офіс спеціального прокурора Роберта Мюллера звинуватив Манафорта в порушенні ним угоди про співпрацю, яку він уклав у вересні.

Розгляд цього питання, який стосується "російського" розслідування, запланований в Вашингтоні 4 лютого. Натомість винесення вироку по справі податкового шахрайства в Александрії було призначене на 8 лютого.

Через те, що слухання по справі проти Манафорта, яке веде спецпрокурор Мюллер, може вплинути на рішення суду присяжних в питанні податкового шахрайства, винесення вироку в Александрії перенесено до часу, поки не буде завершений розгляд у Вашингтоні.

Читайте також: NY Times порахувала, скільки разів Трамп контактував із РФ під час останніх виборів

Як повідомляв Укрінформ, проти колишнього керівника президентської кампанії Дональда Трампа, Пола Манафорта, наразі ведеться дві судових справи. По одній, яка стосується податкового шахрайства, він визнаний винним як мінімум по восьми пунктах. По другій, що розслідує можливу змову кампанії Дональда Трампа з росіянами, Манафорт уклав угоду зі слідством. Однак в офісі спецпрокурора звинуватили його в брехні федеральним агентам та порушенні угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-