У США 21-річний чоловік застрелив батьків, подругу і її родичів

У США 21-річний чоловік застрелив батьків, подругу і її родичів

Укрінформ
П'ятеро людей стали жертвами збройного нападу 21-річного чоловіка у штаті Луїзіана, якого поліція затримала на наступний день, за сотні миль від місця нападу.

Про це повідомив у неділю центральний американський телеканал CNN.

"Дакота Теріот, чоловік, звинувачений у вбивстві п'яти людей в Луїзіані, був затриманий в неділю зранку в окрузі міста Річмонд (штат Вірджинія)", - зазначає телеканал.

Напередодні пізно ввечері 21-річний Теріот розстріляв своїх батьків, свою подругу, а також її 43-річного батька й 17-річного брата у двох окремих будинках, розташованих у понад 50 км один від одного. Про підозрюваного повідомив його батько, Кейт Теріот, який був ще живий, коли правоохоронці прибули на місце події.

Читайте також: У Штатах сталася смертельна стрілянина у торговельному центрі

За інформацією правоохоронців, до цього Теріот зробив пропозицію своїй подрузі, Саммер Ернест, та кілька тижнів проживав у будинку її родини. Після сварки, його виставили за двері та наказали ніколи не повертатися. Теріота востаннє бачили на сріблясто-сірому автомобілі, який належав родині Ернестів.

Поліція вважає суперечку основним мотивом інциденту. Теріота доставлять назад, до штату Луїзіана. Йому загрожують звинувачення у вбивстві першої категорії, зауважили правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-