Іспанські таксисти заблокували туристичний ярмарок, протестуючи проти Uber та Cabify

Іспанські таксисти заблокували туристичний ярмарок, протестуючи проти Uber та Cabify

Укрінформ
Водії у Мадриді заблокували в'їзд на великий туристичний ярмарок, протестуючи проти правил роботи електронних додатків Uber та Cabify.

Про це інформує The Guardian.

«Іспанські водії таксі, які вимагають зміни нормативного регулювання роботи служб пошуку поїздок, заблокували проїзд до торгового виставкового центру у Мадриді, де проходить велика туристична виставка», - йдеться у повідомленні.

Поліція намагалася розблокувати проїзд, що призвело до сутичок з водіями, багато з яких носять жовті жилети, що використовуються протестувальниками у сусідній Франції.

Іспанські водії таксі погодилися пропустити на виставку конвої королівської родини. Іншим гостям довелося діставатися до виставки громадським транспортом.

Читайте також: У Брюсселі заборонили Uber

Водії вимагають, щоб міська влада прийняла рішення, подібне до запропонованого у вівторок в другому за величиною місті Іспанії Барселоні. Під тиском тижневого страйку каталонський регіональний уряд хоче змусити користувачів додатків, таких як Uber та Cabify, бронювати поїздку з водієм за годину заздалегідь.

Міські чиновники Мадрида відмовляються зробити той самий крок, заявивши, що Барселона та Каталонія «прямують до середньовіччя» з такими рішеннями.

Фото: Javier Soriano/AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-