У Росії продають дитячу настільну гру

У Росії продають дитячу настільну гру "Наші у Солсбері"

Укрінформ
У Росії вийшла настільна гра "Наші у Солсбері", в якій маршрут переміщення героїв Європою збігається з пересуваннями офіцерів ГРУ Генштабу РФ Олександра Мишкіна й Анатолія Чепіги. 

Про це повідомляє The Insider .

Росії у продажу з'явилася настільна гра для дітей "Наші у Солсбері" виробника "Ігроленд". Оголошення про продаж опубліковано на сайті "Гала-Центр" і "Маркет-Асортимент". Судячи із зображення на обкладинці, маршрут героїв по ігровому полю Європи збігається з пересуваннями співробітників ГРУ Анатолія Чепіги та Олександра Мишкіна, звинувачених в отруєнні Скрипалів. В обох магазинах підтвердили наявність гри", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Євросоюз запровадив санкції проти глави російського ГРУ

Як повідомляв Укрінформ, 5 березня 2018 року офіцер ГРУ Сергій Скрипаль та його донька Юлія були знайдені знепритомленими у Солсбері й потрапили до лікарні з отруєнням невідомою речовиною, яку згодом ідентифікували як нервовий реагент "Новічок" російського походження.

В Організації із заборони хімічної зброї прийшли до висновку, що влада Британії правильно ідентифікувала речовину, якою було отруєно Скрипалів, і підтвердила російське походження "Новічка".

Пізніше 30 червня сталося отруєння "Новічком" двох людей у сусідньому місті Еймсбері. Мати трьох дітей Дон Стерджесс померла. Її партнер, 45-річний Чарлі Роулі, вижив.

5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, яких підозрюють у спробі замаху на Скрипалів. Британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - «Олександр Петров» (справжнє ім'я Олександр Мишкін) і «Руслан Боширов» (справжнє ім'я Анатолій Чепіга) - офіцери ГРУ.

21 січня 2019 року Рада ЄС запровадила санкції проти чотирьох співробітників Головного розвідувального управління Росії, серед яких глава відомства і його заступник, за причетність до отруєння екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у британському Солсбері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-