Зросла кількість жертв пожежі у Керченській протоці

Зросла кількість жертв пожежі у Керченській протоці

Укрінформ
Рятувальники підняли з води в районі інциденту з двома суднами біля Керченської протоки тіло 11-го загиблого моряка.

Про це повідомили "Інтерфаксу" в Росморрічфлоті.

"Підняли тіла 11 загиблих, за уточненими даними ще 12 підняли живими", - сказали у відомстві.

Тим часом, джерело в службах морського пошуку і порятунку повідомило, що ще як мінімум троє моряків, скоріш за все, загинули. "Під воду пішли ще три тіла, їх не встигли підняти", - сказав співрозмовник агентства.

Читайте також: Пожежа у Керченській протоці: ЗМІ повідомляють про десять загиблих

Як повідомлялося, два судна загорілися в понеділок увечері в районі Керченської протоки. Раніше повідомлялося, що десять людей загинули, 14 моряків удалося витягнути з води живими, доля семи осіб залишалася невідомою.

За попередніми даними, на борту суден перебувала 31 особа - громадяни Туреччини та Індії. Громадян України серед екіпажів суден немає.

Пожежа сталася на двох суднах "Канді" й "Маестро" під прапором Танзанії, які перебували на якірній стоянці в нейтральних водах. Місце події розташоване за 15 морських миль від мису Такіль. За словами представника Росморрічфлоту, від суден, які перебували неподалік, було отримано інформацію, що на одному з двох суден, які знаходилися поруч, мабуть, йшла перевалка палива, потім стався хлопок зі спалахом; спочатку пожежу помітили на одному судні, потім вогонь перекинувся на друге.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-