Екс-глава Nissan просить суд відпустити його під заставу

Екс-глава Nissan просить суд відпустити його під заставу

Укрінформ
Колишній глава автоконцерну Nissan Карлос Гон ще раз звернувся до суду Токіо з проханням відпустити його під заставу на будь-яких встановлених судом умовах.

Про це повідомляє АР.

«Оскільки суд розглядає мою заяву про звільнення під заставу, я хочу підкреслити, що я проживатиму в Японії й поважатиму будь-які умови звільнення під заставу, які, на думку суду, є виправданими», - йдеться в заяві Гона.

Гон згоден зняти квартиру у Токіо, де він обіцяє жити, а також носити браслет для відстеження його пересування, що не є стандартною вимогою для звільнення під заставу в Японії, але часто включається в умови звільнення в США. Він готовий здати паспорт, а також оплатити послуги охоронців, затверджених прокуратурою.

Дату нового слухання поки що не призначено.

«Я не винен у пред'явлених мені звинуваченнях і сподіваюся захистити свою репутацію в залі суду; немає нічого більш важливого для мене або моєї родини», - зазначає Гон.

Читайте також: Суд Токіо відмовився випустити екс-главу Nissan під заставу

Як повідомляв Укрінформ, 19 грудня 2018 року Гону, його помічникові Грегу Келлі і самій компанії-автовиробникові були пред'явлені звинувачення у приховуванні приблизно $ 44,5 млн доходів Гона за період з 2010 по 2015 роки. Японські прокурори планують пред'явити Гону ще два звинувачення, пов'язані з порушенням фінансової звітності.

Адвокати екс-глави Nissan не раз подавали апеляції про звільнення його під заставу, однак токійський суд їх відхилив через побоювання, що Гон покине країну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-