Ердоган і сенатор Грем обговорили створення безпекової зони в Сирії

Ердоган і сенатор Грем обговорили створення безпекової зони в Сирії

Фото
Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган та американський сенатор від Республіканської партії Ліндсі Грем під час зустрічі в Анкарі обговорили ситуацію в Сирії.

Про це повідомив сайт президента Туреччини.

«Сенатор-республіканець Ліндсі Грем, один з провідних американських політичних діячів, був прийнятий для обговорення сирійського питання у президентському комплексі”, - заявили в адміністрації глави Турецької держави.

Деталі зустрічі не розкриваються, проте турецькі ЗМІ інформують, що на зустрічі, зокрема, порушувалося питання створення 32-кілометрової безпекової зони в Сирії.

Читайте також: Ердоган і Трамп обговорили сирійське питання

«Під час зустрічі з американським сенатором Ліндсі Гремом ми обговорили розвиток ситуації в Сирії та турецько-американські двосторонні відносини», - написав у Twitter міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу.

Як відомо, нещодавно Туреччину відвідував помічник президента США Джон Болтон для обговорення теми виведення американських військ із Сирії. Президент Туреччини мав намір зустрітися із Болтоном, але скасував зустріч, оскільки перед візитом Болтон заявив, що американські війська будуть виведені із Сирії лише після того, як у Вашингтоні будуть впевнені, що Анкара не переслідуватиме курдів, що живуть на тих територіях.

Фото: tccb.gov.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-