Кандидат Трампа в генпрокурори не вважає слідство Мюллера

Кандидат Трампа в генпрокурори не вважає слідство Мюллера "полюванням на відьом"

Укрінформ
Запропонований президентом Дональдом Трампом кандидат на посаду генпрокурора США Вільям Барр не вважає "російське" розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера "полюванням на відьом".

Про це Барр дав чітко зрозуміти під час слухань у вівторок в Юридичному комітеті Сенату США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

На запитання голови комітету сенатора Ліндсі Грема, чи не вважає він, що спецпрокурор Мюллер бере участь у "полюванні на відьом", Барр чітко відповів: "Я не думаю, що пан Мюллер міг бути залучений до полювання на відьом".

Більше того, кандидат у генпрокурори підтвердив, що знає особисто Роберта Мюллера десятки років, з часів попередньої роботи в Міністерстві юстиції, а також що вони перебували у дружніх стосунках.

Відповідаючи на уточнюючі запитання старшого члена комітету, сенатора-демократа Даяни Фенстайн, Вільям Барр пообіцяв, що не чинитиме перешкод розслідуванню Мюллера та робитиме все в рамках закону. Зокрема, він підтвердив, що своєчасно інформуватиме Конгрес у разі, якщо буде прийнято рішення обмежити масштаби або фінансування розслідування на чолі зі спецпрокурором США.

Читайте також: Адвокати відмовили Мюллеру у зустрічі з Трампом – CNN

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок у Сенаті США проходять слухання кандидата на посаду генпрокурора США Вільяма Барра, який має змінити на цій посаді Джеффа Сешнса, що подав у відставку наприкінці минулого року на вимогу президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-