Режисер Серебренніков заявив у суді, що під документом у справі не його підпис

Режисер Серебренніков заявив у суді, що під документом у справі не його підпис

Укрінформ
На засіданні Міщанського суду Москви під час вивчення договорів і платіжних доручень «Сьомої студії» її керівник режисер Кирило Серебренніков заявив, що під одним з основних звітів з матеріалів справи стоїть не його підпис.

Про це повідомляє Ехо Москви.

Як повідомляється, питання у захисту Серебреннікова викликав договір, який стосується вистав «Сон у літню ніч» і «Звичайна історія». Адвокат Дмитро Харитонов запитав підзахисного, чи його підпис стоїть під одним з основних звітів. Режисер вивчив його і повідомив суду, що там «якась чужа закарлючка стоїть».

Раніше на сьогоднішньому засіданні Мосміськсуд продовжив строк домашнього арешту колишньому бухгалтеру «Сьомої студії» Ніні Масляєвій.

7 листопада 2018 року Міщанський суд Москви почав розглядати по суті кримінальну справу про нібито розкрадання в процесі роботи створеної режисером Кирилом Серебренніковим «Сьомої студії».

Читайте також: Справа режисера Серебреннікова: суд у Москві розпочав розгляд по суті

На лаві підсудних крім Серебреннікова перебуває колишній продюсер "Сьомої студії" Олексій Малобродський, гендиректор цієї організації Юрій Ітін, а також колишня співробітниця Міністерства культури Софія Апфельбаум. Їх, а також Катерину Воронову і колишнього бухгалтера "Сьомої студії" Ніну Масляєву обвинувачують у розкраданні 133 мільйонів рублів (близько 2 млн доларів), виділених з держбюджету на театральний проект "Платформа" у 2011-2014 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-