Близько тисячі ньюйоркців проїхалися у метро без штанів

Близько тисячі ньюйоркців проїхалися у метро без штанів

Фото, відео
Укрінформ
У неділю, 13 січня, у Нью-Йорку (США) відбувся флешмоб «Поїздка у метро без штанів», у якому взяли участь близько тисячі учасників.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Якщо хтось у підземці питатиме, чому ви без штанів - скажіть, що вони вам «заважали» (або щось у такому дусі)», - порекомендували учасникам організатори на офіційній сторінці заходу.

Мистецьке об`єднання Improv Everywhere проводить захід у Нью-Йорку вже вісімнадцятий рік поспіль. Крім Нью-Йорка, Чикаго, Сан-Франциско у США, флешмоб походить також у Лондоні, Копенгагені, Буенос-Айресі та багатьох інших містах світу.



«Ідея акції дуже проста: випадкові пасажири посеред зими заходять до вагонів метро на різних зупинках без штанів. При цьому учасники вдають, що не знають одне одного, і всі одягнені у зимові куртки, шарфи, рукавиці і шапки. Єдина незвична деталь - відсутність штанів», - пояснюють організатори.

Близько тисячі ньюйоркців проїхалися у метро без штанів / Фото: Георгій Тихий, Укрінформ

Вперше захід був проведений як мистецька акція 2002-го року у Нью-Йорку з метою повеселити інших пасажирів метро. Тоді участь у ньому взяли лише 7 осіб. Останніми роками проїхатися без штанів у підземці лише у Нью-Йорку збираються до 2 тисяч осіб. Багатьом учасникам акція дає змогу також кинути виклик власній сором’язливості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-