Новим главою апарату Пентагону став Ерік Чунінг

Новим главою апарату Пентагону став Ерік Чунінг

Укрінформ
Колишній куратор промислової політики Міністерства оборони США Ерік Чунінг став новим главою апарату Пентагону замість Кевіна Суїні, який пішов з міністерства після відставки міністра оборони Джеймса Меттіса.

Про це йдеться в офіційному повідомленні оборонного відомства, поширеному в вівторок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ерік Чунінг призначений на посаду голови апарату міністра оборони. Починаючи з жовтня 2017 року Чунінг служив в адміністрації в якості заступника помічника міністра оборони з питань промислової політики", - зазначається в поширеному документі.

Читайте також: Слід за Меттісом з Пентагона йдуть інші високопосадовці

При цьому повідомляється, що на початку 2000-х років Чунінг був інвестиційним банкіром у компанії Morgan Stanley & Co., й після терактів 11 вересня 2001 року пішов на військову службу. Пізніше він закінчив військовий навчальний заклад та отримав офіцерське звання.

Певний час після служби за контрактом він знову працював у приватному секторі. Перед тим, як прийти в Міністерство оборони у 2017 року, був партнером у компанії McKinsey & Co.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-