США ввели нові санкції проти казнокрадів у Венесуелі

США ввели нові санкції проти казнокрадів у Венесуелі

Укрінформ
Міністерство фінансів США оголосило в вівторок про введення санкцій проти тридцяти фізичних і юридичних осіб Венесуели, причетних до схем розкрадання грошей на державному рівні з операцій обміну валюти.

Про це йдеться в офіційному повідомленні американського Казначейства, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадив санкції проти фізичних осіб і компаній Венесуели, залучених до крупних корупційних схем, створених з метою отримання прибутку від процесу обміну валюти урядом Венесуели", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Помпео пообіцяв посилити дипломатичний і торговельний тиск на Іран

Так, до списку санкцій внесені сім осіб, у тому числі колишні високопоставлені керівники мінфіну країни. Крім того, під обмеження потрапили 23 суб'єкти, задіяні у схемах підкупів.

"Посадовці венесуельського режиму розграбували мільярди доларів з казни, в той час як народ Венесуели продовжує страждати", - заявив у цьому зв'язку міністр фінансів США Стівен Мнучин.

Він зауважив, що Сполучені Штати продовжують бути прихильними тому, щоб притягнути до відповідальності всіх причетних до "трагічного занепаду Венесуели", тих хто намагається зберегти можливості для існуючого режиму в цій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-