У Нідерландах від ночі ліквідують наслідки великої пожежі

У Нідерландах від ночі ліквідують наслідки великої пожежі

Фото, відео
Укрінформ
Жителі Схевенінгена пережили страшний Новий рік. Згоріли велосипеди, автівки, пошкоджені будинки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу у Гаазі.

Пожежники від новорічної ночі ліквідують наслідки вогню. Багаття на пляжі Схевенінгена було занадто високим. Через сильний вітер іскри наче вогняний дощ посипалися на людей, автівки та будинки. Це призвело до пожеж, кажуть пожежники і показують відео.

“Кожен рік тут, на пляжі зводять дві великі вежі з дерев’яних піддонів, розводять велике багаття і підпалюють вежі. Вийшло так, що вітер поніс цей вогонь довкола, і став загрозою для прилеглих будинків. Цього року запалав один будинок, а ще горіло кілька дахів, але ми встигли усе вчасно загасити. Я тут працював усю ніч”, - розповідає пожежник на ім’я Марко.

Від самого ранку люди фотографують свої понівечені автівки та велосипеди. Згоріла також ятка, де ще вчора продавали оселедець та картоплю.

Як повідомляв Укрінформ, після шквалу феєрверків традиційна забава біля моря підпалювати дві величезні вежі, перетворилася на жахіття.

На березі моря в Схевенінгені дві величезні вежі з піддонів опівночі запалали як факели та вогонь став неконтрольованим. Вогонь перекинувся на автівки, велосипеди та сусідні будинки.

Читайте також: Нідерланди у вогні: фаєр шоу, палаючі вежі, евакуація та пожежі

Люди кажуть, що це страшний початок Нового року для тих, хто має збитки.

У Нідерландах від ночі ліквідують наслідки великої пожежі

Понад 20-ть років існує традиція розпалювати біля моря два величезні вогнища. Це така собі битва за найбільше багаття в Нідерландах. Щороку дві голландські команди одна з Схевенінгена, друга з сусіднього Дуйндорпа, виборюють звання найбільшого багаття в Нідерландах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-