Таліби вбили понад 20 поліцейських в Афганістані

Таліби вбили понад 20 поліцейських в Афганістані

Укрінформ
Афганські урядові сили використали артилерію для відбиття численних нападів талібів, під час яких загинули понад 20 осіб.

Про це повідомляє Washington Post

«Щонайменше 21 афганський поліцейський загинув під час трьох одночасних нападів талібів у понеділок увечері на півночі Афганістану. Незважаючи на те, що цивільні особи перебували неподалік, силовики відкрили артилерійський вогонь, щоб відбити атаки бойовиків», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили місцеві чиновники, черговий напад талібів мав на меті захопити нафтові свердловини та транспортні засоби біля столиці провінції Сар-ель. "Талібан" намагається підірвати контроль уряду на тлі мирних переговорів для припинення 17-річної війни та цьогорічних виборів в Афганістані.

Читайте також: Талібан згоден на переговори зі США, але не з Афганістаном

Виборча комісія Афганістану оголосила про перенесення призначених на квітень 2019 року президентських виборів на 20 липня. Рішення перенести у часі проведення виборів припало на період значної активізації бойовиків радикального ісламського руху "Талібан", що веде збройну боротьбу проти теперішнього афганського уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-