Президент Мексики відповів Трампу на його обіцянку закрити кордон

Президент Мексики відповів Трампу на його обіцянку закрити кордон

Укрінформ
Президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор у відповідь на погрози президента США Дональда Трампа закрити кордон між двома країнами, якщо Конгрес не виділить грошей на стіну, закликав до обдуманих кроків і політики.

Про це він заявив у п'ятницю, повідомило американське інформагентство Associated Press.

"Ми завжди прагнемо гарних відносин зі Сполученими Штатами. Ми не хочемо, щоб це було необдумано", - наводить інформагентство слова мексиканського лідера.

Відповідаючи на запитання щодо виділення фінансів на стіну між США і Мексикою, президент зауважив, що це є "внутрішньою справою американського керівництва".

Читайте також: Трамп пригрозив повністю закрити кордон із Мексикою

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп у п'ятницю пригрозив  повністю закрити кордон з Мексикою, якщо демократи не проголосують за виділення коштів на будівництво прикордонної стіни.

Нагадаємо, суперечка президента й Сенату США щодо виділення мільярдів доларів на ініціативу Трампа з будівництва стіни на кордоні Сполучених Штатів і Мексики призвела до урядового "шатдауну". За офіційними даними, наразі близько 800 тис. федеральних службовців позбавлені заробітку, поки в країні не буде затверджений держбюджет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-