Туреччину засипало снігом: троє загиблих, 76 поранених

Туреччину засипало снігом: троє загиблих, 76 поранених

Укрінформ
Центральну та Північну Анатолію засипало снігом, через що збільшилася кількість аварій, навчання в школах відмінили, водіїв застерегли від виїздів без потреби.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В результаті перекидання пасажирського автобуса в Киршехірі загинули 3 людини, а 35 - поранені. В Анкарі постраждали 20 людей», - повідомили рятувальники.

У центральній провінції Киршехір серед загиблих одна дитина. У обох випадках автобуси перевернулися через складні погодні умови, спричинені снігопадами та хуртовинами. На місці аварій працюють рятувальники та жандарми. Постраждалих доставили до лікарень.

Окрім того, ще один автобус перевернувся у Спарті. В результаті аварії поранено 17 людей. Водій втратив контроль над транспортним засобом через складні погодні умови та зледеніння дороги.

Окрім автобусів, в місті Ушак перевернувся вантажний автомобіль, в результаті чого водій отримав поранення. У Зонгулдаку перевернувся пожежний автомобіль – троє рятувальників отримали поранення.

Читайте також: Рятувальники попереджають про лавини у Карпатах

У зв’язку із погодними умова та для убезпечення школярів, шкільне навчання в регіонах, де спостерігається різка зміна погодних умов та значні снігопади, скасовано. Водіїв закликали не виїжджати на дороги без потреби, при можливості відкласти поїздки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-