Після стрілянини у Відні затримали двох осіб

Після стрілянини у Відні затримали двох осіб

Укрінформ
Після стрілянини у центрі австрійської столиці 21 грудня поліція затримала двох осіб - чоловіка, який супроводжував обох жертв стрілянини, та пораненого стрілком чоловіка, котрий вижив під час нападу і зараз перебуває у шпиталі.

Про це повідомляє "Австрійське агентство преси" (АРА).

"Після гучного, пов’язаного з мафією, вбивства у п’ятницю... в неділю відбулося два затримання: 29-річного чоловіка, який супроводжував обох жертв нападу, та 23-річного чорногорця, який пережив замах і з того часу проходить лікування у шпиталі Відня", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За стріляниною у Відні стоїть балканська мафія — поліція

32-річний Владімір Р. був вбитий невідомим стрілком після виходу з ресторану у центральній частині Відня. Його 23-річний супроводжуючий важко поранений. "Третього чоловіка нападник, якому вдалося втекти, залишив неушкодженим. Випадково це відбулося чи навмисно – має встановити розслідування", - повідомляє АРА.

Відразу після стрілянини третій чоловік, який супроводжував двох жертв нападу (вбитого та пораненого), проходив у справі як свідок, однак після допиту його було затримано. В якому статусі він проходить наразі у справі достеменно невідомо. Офіційно в поліції заявляють про зв’язки 29-річного чоловіка з організованою злочинністю.

Щодо 23-річного чорногорця, пораненого в результаті замаху, то стан його здоров’я стабілізувався. Він знаходився в міжнародному розшуку та був затриманий за запитом сербських правоохоронних органів. В чому саме його обвинувачують сербські органи – не повідомляється.

Австрійська поліція встановлює мотиви нападу 21 грудня в австрійській столиці та продовжує розшуки стрілка, співпрацюючи з колегами із Сербії та Чорногорії.

Відповідно до сербських та чорногорських ЗМІ, жертвами нападу кілера у Відні стали двоє членів мафіозного клану "Кавацкі". Цей клан останніми роками воює з іншим мафіозним кланом "Скалярскі". Причиною суперечки стали наркотики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-